Imam svoju priču!

Hej društvo,

dobrodošli u svijet stvaranja jedinstvenih priča za djecu!

Priče za dobar dan i mirnu noć. Priče u pokretu, na putovanjima, na rođendanskim zabavama. Poznate i manje poznate priče. Svatko ima svoju priču.

Personalizirane priče za djecu nastale su slučajno. Čitajući razne priče svojoj djevojčici, došla sam na ideju da bi bilo simpatično kad bi ona imala svoju priču i postala njezina junakinja. Istu večer nastala je njena prva priča.

Svako dijete zaslužuje imati svoju priču i biti mali veliki junak/junakinja! Ideje su stizale jedna za drugom, ali u svakoj je nešto nedostajalo. Mogu napisati na stotine priča, no što ako ne poznajem junaka i junakinju? Važnu ulogu u stvaranju priče imaju njegovi roditelji, rodbina, kumovi i obiteljski prijatelji.

Svemir je izgrađen od priča, ne od atoma.

Muriel Ruckeyser, spisateljica za djecu

Što je ”Imam svoju priču!” ?

To je personalizirana priča za djecu, originalna i jedinstveno osmišljena priča u kojoj Vaše dijete postaje glavni junak priče nekog stvarnog ili izmišljenog događaja.

Priču stvaramo zajedno.

Na početku ćete dobiti upitnik s nekoliko važnih pitanja. Ispunjavanjem upitnika Vi zapravo krojite priču po želji, a meni prepuštate kreativnost i pisanje.

Svaku priču personaliziramo imenom djeteta, aktivnostima i igrama koje voli, ljubimcima uz koje odrasta ili igračkama kojima se igra, koji su njegovi stvarni junaci i slično. Također birate boje koje će se koristiti u priči i u završnim materijalima.

Ako je dijete starije i može razumijeti pitanja, ispunite ih zajedno, tako će priča biti još posebnija 🙂

ps. stvarne događaje poput rođenja brata ili sestre, savladavanja novih vještina, zajedničkog putovanja, neke avanture kod bake i djeda također možemo pretvoriti u odličnu priču.

Kreativnost ne poznaje granice 🙂

Svakoj priči pristupam posebno. Nijedna priča nije kopija niti se likovi ponavljaju u drugim pričama. Svaki dio stvaranja paketa ”Imam svoju priču” je pažljivo osmišljen i realiziran.

U kratkom isječku pogledaje kako izgleda stvaranje personalizirane priče

Što sadrži ”Imam svoju priču”?

U paketu se nalazi:

  • Personalizirana priča do 700 riječi
  • PDF format personalizirane priče kojeg šaljem na Vaš e-mail
  • Print personalizirane priče (A5 format)
  • Plakat (A3 format) – naslovnica priče
  • Personalizirana crtančica koja prati priču (A4 format)

Dijelim s Vama Eleonorin paket ”Imam svoju priču”, gdje možete pročitati njenu personaliziranu priču i vidjeti kako izgleda ilustracija naslovnice i crtančica. Za potrebe stvaranja ove priče, tata je riješio upitnik. Tema je bila planine i planinarenje, a zadane smjernice ptica vjetruša (koju smo imali priliku odhranjivati neko vrijeme), brdašce koje vidimo s balkona i planinarska etika. Tata je za Eleonoru htio rozu boju. Poprilično izazovno!

Pogledaj Personalizirani paket ”Imam svoju priču”: Eleonora upoznaje planine

Eleonorina priča 🙂

Neke od gotovih personaliziranih paketa pogledajte ovdje:

PATRIK U SVEMIRSKOJ PUSTOLOVINI

ARIA – IZLET U SMJEŠKOGRAD

MAJA U ČAROBNOM ORMARU

NOEMI I PAULA – PLESNI DAN

Sviđa li Vam se? 🙂

Ako želite ”Imam svoju priču” za svoje dijete, nećaka/nećakinju, kumče, malene susjede ili iznenaditi obiteljske prijatelje unikatnim poklonom, javite se na e-mail korijandulica@gmail.com

Priče su pokloni ljubavi.

Lewis Caroll, dječji pisac