Mjesto za autentične priče

Dobrodošao/la u moju pisarnicu

Moja pisarnica aktivna je cijeli dan i noć, a inspiraciju vrlo lako pronalazim. Želim da znaš da svakom kreativnom projektu pristupam odgovorno, s poštovanjem i autentično, a sve kako bi tvoja ideja ili priča hodala svijetom u najljepšem mogućem ruhu. Istraži što nudim i krećemo!

“Svijet bez priča je prazan svijet.”

— Skupljači priča

priče iz života

Ispričajmo tvoju priču

Od rođenja djeteta, vjenčanja, svjedočanstva, životnih trenutaka, godišnjica braka, sjećanja na najmilije, lijepih i manje lijepih trenutaka kroz život – sve su to autentične priče koje imaju pravo biti i ostati žive. Tvojim riječima i mojom kreativom zajedno ćemo zapisati priču koju želiš zauvijek zapamtiti. Pa čak i ostaviti u nasljeđe najdražima. Dva sata čistog razgovora pretvaram u stvarnu priču obogaćenu interpretacijom, osjećajima i opisima.

priče za druge

Stvaranje pisanog sadržaja

Svatko može pisati, a u modi su trenutno storytelling, content writing, copyrighting i razni nazivi kojima je isti cilj: doći do publike. Ako trebaš pisani materijal za mrežnu stranicu, newsletter, tekst u časopisu i drugo po dogovoru, a koji bi trebali doslovno proći kroz rebra i potapšati čitatelje nakon što budu preplavljeni, tu sam! Dopusti mi da izrazim svoju kreativnost i da tekst kojeg trebaš bude autentično – drugačiji!

nastajanje priča

Radionice kreativnog pisanja & čitanja

Čitajmo, pišimo, brišimo, zabavimo se i zajedno plačimo nad tekstovima! Radionice su za početnike, neovisno o talentu i znanju, koji se žele okušati u pisanju priča, tragati za inspiracijom, a uz osnove i kreativne zadatke stvoriti prve priče (ne)običnih likova. Radoznalost prije svega, neka bude drugačije od već napisanog!

WhatsApp Image 2023-02-24 at 23.19.37 (1)

korijandulizam

Upoznaj Korijandulicu!

Hej, ja sam Melani i hvala ti što čitaš ove retke!

Kad bih baš trebala birati titulu koja će stajati ispred mog imena,
odlučila bih se za creative problem solver jer me najbolje opisuje. Volim istraživati svijet pisanja, igrati se riječima i gurati krajnje granice maštovitosti. Ne čudi kako su mi legići još uvijek omiljena zabava.