Kao hrčak zajedno s djecom skupljate slikovnice, dječje knjige ili stripove i sve police su vam zauzete, a želite pročitati još uzbudljivih pustolovina, ili ne znate gdje biste s knjigama koje ste prerasli? – Vas tražim!

Ako kod kuće imate knjige, slikovnice ili stripove koje ste pročitali i sada skupljaju prašinu, a željni ste novih priča prije spavanja, ovo je susret za vas. Pridružite mi se u prvoj razmjeni dječjih knjiga, slikovnica i stripova u Sinju. U susret Mjesecu hrvatske knjige, organiziram zajednički susret malih čitatelja i njihovih roditelja te direktnu razmjenu dječjih tiskovina u Sinju.

Kako, kad i gdje?

  • Za početak, pronjuškajte po vlastitoj kućnoj knjižnici. Odvojite do najviše 10 očuvanih knjiga, slikovnica ili stripova koje ste voljni zamijeniti s drugim knjigoljupcima.
  • Prijavite se na email [email protected] i osigurajte svoje mjesto na sajmu razmjene. U prijavi ostavite ime i prezime, kontakt te kreativan naziv svog mjesta na sajmu (npr. Tinove priče) Broj mjesta je ograničen pa požurite!
  • Nakon što primite potvrdu za sudjelovanje, dođite i izložite knjige koje ste odabrali te pogledajte što su donijeli drugi. Razmijenite knjige, proćakulajte o autorima, knjigama, čitateljskim afinitetima svojih malaca i ugodno se zabavite.

Razmjena knjiga, slikovnica i stripova će se održati 7. listopada 2023. godine u vremenu od 10.00-12.00 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana u Sinju.

Sudjelovanje na razmjeni je dobrovoljno i besplatno.

Rezervacije traju do 30. rujna 2023., a broj mjesta je ograničen.

Cilj ove akcije je razmijeniti knjige, podružiti se i zabaviti. Svi koji se ne prijave, a budu htjeli sudjelovati, mogu doći zadnjih pola sata sajma i pokušati se razmijeniti po principu “što je ostalo”, no nitko ne može garantirati da će do kraja susreta ostati tiskovina za razmjenu 🙂

Razmijenimo knjige, neka se i dalje čita!